Ar kada teko girdėti Oskaro Vaildo citatą, “Niekada negali būti per daug puošniai apsirengęs arba per daug išsilavinęs.”? Ką gi, MiestoMada.lt komanda su tuo tikrai nuoširdžiai sutinka. Visada geriau būti per daug nei per mažai pasipuošus, todėl manome, jog tikrai gera mintis šiuo metų laiku turėti keletą suknelių savo spintoje tam, kad būtumėte pasiruošusios netikėtiems, paskutinės minutės vakarėliams ir pakvietimams į juos. O šiame įraše apžvelgsime, kaip išsirinkti geriausią šventinio sezono vakarėlių suknelę visoms artėjančioms šventėms ir renginiams!

Kaip išsirinkti savo šventinę suknelę

Pirmasis žingsnis norint išsirinkti suknelę yra išsiaiškinti, kokiam kiekiui vakarėlių ir progų Jums reikalinga apranga. Nuspręskite, ar norėtumėte investuoti į vieną itin gražią ir brangią suknelę bei dėvėti ją keletą kartų, ar įsigyti kelias pigesnes sukneles. Darydamos šį sprendimą, gerai apgalvokite ir tai, kas dar dalyvaus kiekviename iš vakarėlių, kuriuose planuojate dalyvausite pačios. Jei matysitės su tais pačiais žmonėmis keliuose renginiuose, rekomenduojame rinktis pigesnes sukneles ir įsigyti keletą skirtingų. Na, o jei daugumoje vakarėlių, kuriuose ketinate dalyvauti, žmonės bus skirtingi, tuomet tobulas pasirinkimas gali būti investuoti į vieną ypatingą suknelę.

Į ką atkreipti dėmesį

Žinoma, ne visi šventiniai vakarėliai reikalauja gražios suknelės, todėl atidžiai perskaitykite kvietimą ir nuspręskite, kokia apranga tai šventei būtų pati tinkamiausia. Kartais kvietimuose nurodomas specifinis aprangos kodas, o kartais jį nuspėti galima iš nurodytos šventės vietos. Jei vakarėlis vyks lauke arba lauko terasoje, gera mintis apsivilkti kombinezoną arba ką nors, kas uždengtų kojas (pavyzdžiui ilgą, tačiau patogią, gamtoje dėvėti tinkančią suknelę).

Visada svarbu pamąstyti ir apie tai, jog prieš šventes gali tekti pirkti ne tik suknelę, bet ir dovanas. Tad svarbu pasverti savo turimą biudžetą su visomis išlaidomis. Galiausiai įvertinkite žmones, kurie susirinks. Jei tai Jūsų darbovietės vakarėlis, tuomet galbūt geriausia rengtis kiek konservatyviau ir rinktis klasikinio stiliaus, įliemenuotą, į apačią platėjančią suknelę. Na, o jei vakarėlį organizuoja draugai bei numato jo tęsinį bare, puikus pasirinkimas bus aptempta suknelė.

Kai jau išsiaiškinote, koks rūbas vakarėliui reikalingas, metas priimti kitą svarbų sprendimą ir iš galybės suknelių išsirinkti tą vienintelę. Mūsų manymu, niekada neapsiriksite pasirinkusi mažą juodą suknelę - tai tikra klasika, kuri visada nugali. Švenčių periodu, daugumos mėgiama ir siūloma spalva yra raudona, tad galbūt norėdama sukurti šventiškesnį ir džiugesnį įvaizdį, visgi turėtumėte įsigyti raudoną suknelę.

Kasdienis vakarėlis

Kasdienio tipo šventinės vakarėlių suknelės yra labai geras pasirinkimas, kadangi jas dėvėti taip pat galite ir kitomis progomis. Su tokia suknele galite dalyvauti tiek šventiniuose priešpiečiuose, tiek eiti į pasimatymą vakare (žinoma, jei nebijote šalčio :) ). Dauguma šeimų rengia kalėdinius vakarėlius, kurie yra pakankamai kasdieniški, tad jei Jūsų šeimoje tradicija panaši, tikrai puikiai išsiversite su ganėtinai paprasta vakarėlių suknele.

Mūsų pasirinkimas: tikrai mėgstame geras ir patogias megztinio tipo sukneles. Šią viena mūsų komandos narių dėvėjo pernai ir džiaugėsi, jog tinkamai pasirinkta megzta suknelė ją gelbėjo visą dieną, mat po darbo nespėjus persirengti, ta pati suknelė puikiai tiko ir vakaro renginiams. Pateikiame ir dar keletą šiltų, megztuko tipo suknelių variantų, kuriuos galite įsigyti MiestoMada.lt elektroninėje parduotuvėje.

Kitas variantas: klasikinės kelnės. Nors ir ne suknelė, bet kelnės yra kiek kasdieniškesnis variantas šventiniams vakarėliams. Tiesiog dieviname klasikines juodas kelnes, kurios ne tik atrodo puikiai, bet dar ir yra itin patogios. Tai dar vienas rūbas, kurį galite dėvėti tiek darbe, tiek neįpareigojančiame šventiniame vakarėlyje, priderinusi puošnią palaidinukę ir švarkelį.

Pusiau formalus vakarėlis

Jei vakarėlis, į kurį esate pakviesta, yra pusiau formalus, tuomet kokteilinė suknelė arba maža juoda suknelė būtų puikus pasirinkimas tokiai progai. Mes kiek formalesnėms nei kasdienė apranga reikalaujantiems šventiniams priešpiečiams rinktumėmės raudoną, apačioje pavaizduotą suknelę. Turbūt nei vienas nesupyks ir nenuliūs, jei būsite per daug puošniai apsirengusi. Mūsų nuomone, suknelės yra tobulas rūbas bet kokiai progai! Na, o jei Jums nebuvo pranešta, kokiu aprangos kodu reikėtų apsirengti, pusiau formalus stilius yra saugus pasirinkimas.

Visos žemiau pavaizduotos suknelės galėtų būti priskirtos pusiau formalių suknelių kategorijai. Be abejo, blizgančios suknelės yra kiek drąsesnis sprendimas nei dauguma kitų šios kategorijos suknelių, tačiau dėl jų formos ir kirpimo priskiriame jas šiai kategorijai.

Mūsų komandoje pasiteisinęs pasirinkimas: kokteilinė raudona suknelė. Aną savaitę teko dėvėti šią nuostabią, nėriniais dekoruotą suknelę šventiniams pietums ir ji tapo tikru vakaro hitu! Patys pietūs neturėjo specialaus aprangos kodo, tačiau norėta atrodyti išties gražiai, tad pasirinkta suknelė buvo išties šventiška ir tinkama tai progai!

Kitas variantas: švarko tipo suknelė. Tai tarsi ilgas švarkas, tačiau tuo pat metu ir elegantiška charakteringa suknelė, pabrėžianti stiprios šiuolaikinės moters įvaizdį. Sagos tokiai suknelei suteikia puošnumo bei klasikos prieskonių. Tikriausiai įsivaizduojate juodą spalvą, bet nustebsite, kad šio modelio suknelės dizainerių yra kuriamos įvairiausių spalvų.

Formalus vakarėlis

Tai vienas iš problematiškiausių vakarėlių aprangos kodų, dėl kurio dažnai tenka gerai pasukti galvą. Ką iš tiesų reiškia formalus stilius? Formalus stilius dažniausiai reiškia kokteilines ir dar puošnesnes sukneles, bet iš tiesų tai reiškia, jog veikiausiai pamatysite visus įmanomus aprangos variantus. Nuo trumpų iki ilgų, žemę šluojančių suknelių. Vyrai turėtų būti pasipuošę pilnu kostiumo komplektu arba smokingu. Tačiau vien dėl to, jog tenka pamatyti įvairiausių formalios aprangos pasirinkimo variantų, nereiškia, jog ir Jūs norite būti viena iš tų, kurie renkasi bet ką. Vakarėlio savininkas arba Jus pakvietęs žmogus tikrai įvertins Jūsų pastangas laikantis aprangos reikalavimų. Formalios vakarinės suknelės paprastai yra ilgos, žemę siekiančios arba kokteilinės suknelės.

Mūsų pasirinkimas: nors retai tenka dėvėti ilgas sukneles, tačiau, pavyzdžiui, Naujųjų metų sutikimo šventei siūlome prabangią ilgą suknelę. Na, o apskritai, formalioms progoms dažniausiai rinktumėmės kokteilines sukneles. Pavyzdžiui, puošni, burgundiško vyno spalvos suknelė su pūstu sijonėliu tobulai tiktų draugės vestuvėms. Gautumėte tikrai daug komplimentų ir pati jaustumėtės fantastiškai ją dėvėdama! Smagu ir tai, jog ja tikrai galėtumėte vėl pasipuošti per vieną iš artėjančių švenčių!

Kitas variantas: stulbinanti, gal būt blizgaus audinio, tamsiai žalia suknelė. Tamsiai žalios spalvos suknelė apskritai yra viena mūsų mėgiamiausių šį sezoną. Ji tobulai tinka formalioms progoms, o pati spalva visada suteikia daugiau paslaptingumo, žavesio ir puošnumo. Svarbu pasirinkti suknelės ilgį ir tipą. Pagalvokite, kad gal būt norėsite lengvai judėti, todėl Jums reikėtų rinktis suknelę, kuri apačioje platėja arba yra su skeltuku.

Komentarai (0)

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Prekė pridėta į norų sąrašą

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad MiestoMada.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.