2018 ir 2019 metų mada nuostabi tuo, kad joje dominuoja gėlių motyvai. Juos matome drabužių raštuose ir interjero detalėse ne tik vasarą, bet ir kitų sezonų metu. Jei iki šiol gėlėtos suknelės nebuvo Jūsų spintos pažiba, siūlome prisiminti: pavasaris nėra tik metų laikas; tai ir jausmas mūsų širdyse - toks romantiškas, lengvas ir džiaugsmingas laukimas. O tai, kas mūsų širdyse, be abejo, atsispindi ir mūsų išorėje. Nieko keisto, kad gėlės yra vienas iš "top" raštų, kuriais puošiamos suknelės. Gėlės yra gražios, moteriškos ir visuomet neša gerą emociją bei pranašauja apie greitai ateisiantį pavasarį.

Norime pasidalinti vienos mados tinklaraštininkės įvaizdžiu su gėlėta suknele. Priderinusi juodą paltą, aulinukus ir stilingą kepurę ji sukūrė unikalią išvaizdą, kuri tinka tiek žiemai, tiek ir ankstyvajam pavasariui.

Žavingi fantastinių - egzotinių pieštų gėlių raštai puikiai dera su juodos spalvos kitomis aprangos detalėmis ir kartu sukuria unikalų vaizdą. Miesto Mada elektroninėje parduotuvėje galite įsigyti net keturis suknelių modelius, pasiūtus iš šios medžiagos. Žemiau rasite minėtas sukneles ir kelis kitus variantus, su kurias galite sukurti panašų ankstyvojo pavasario įvaizdį.

Komentarai (0)

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Prekė pridėta į norų sąrašą

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad MiestoMada.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.