Užkulisiai Dursi

Prekės ženklas Dursi - tai mados standartus laužantys, o gal net ir kuriantys, dizaineriai. Kaip ir daugelio aukštosios mados dizaino namų, taip ir Dursi drabužiai skirti ne slėpti moters trūkumus, o išryškinti privalumus. Tai drąsios moters drabužiai, kuri nori parodyti savo figūrą, atidengti pakankamai daug savo kūno. Stebint besikeičiančias Dursi kolekcijas atrodo, kad dizianeriai dievina moters kūną, ypač odą, ir skatina moterį jos parodyti kuo daugiau. Nuostabu tai, kad Dursi ženklo drabužiai, nors juos ir galėtume pavadinti seksualiais, neatidengia per daug ir netampa vulgarūs. Atvirkščiai, kai kurie drabužiai, ypač suknelės, gali būti vilkimos net ir oficialia proga. Atidengdami daug moters kūno, dizaineriai savo drabužiais kuria elegantišką moters įvaizdį.

Dursi veidas - Klaudia el Dursi - visame pasaulyje garsus modelis. Net ir "už kadro" Klaudia išlieka elegantiška ir be galo moteriška. Tai matyti ne tik Dursi ženklo katalogo nuotraukose, bet ir jos socialiniuose tinkluose pasidalintose nuotraukose. 

Komentarai (0)

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Prekė pridėta į norų sąrašą

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad MiestoMada.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.