Seksualūs naktinukai

Filtruoti pagal
Pasirinkite dydį:
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Dominuojanti spalva
Stilius, modelis, ypatybė
Prekės ženklas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Filter
 Sexy skirt 183629 Axami  Sexy skirt 183629 Axami  2
  • −15%
Pristatymas: 5 - 12 darbo dienos
Seksualūs naktinukai

Sexy skirt 183629 Axami

Axami
183629
45,82 € 53,90 €
S/M L/XL
Rodoma 1-120 iš 547 prekės(-ių)

SEKSUALŪS, ATVIRI NAKTINUKAI MOTERIMS

Kiekvienos moters viduje slypi aistringa deivė, tad visai nenuostabu, kad kiekvienos moters spintoje yra gražūs, o gal būt seksualūs naktinukai. “Miesto Mada” internetinė drabužių parduotuvė šiuo aspektu turi išskirtinai platų asortimentą. Mūsų elektroninėje parduotuvėje rasite iš ties platų apatinio trikotažo pasirinkimą Jūsų ypatingiems vakarams.

Nustebinkite savo mylimąjį netikėtai pasipuošusi erotinių fantazijų išsipildymu kvepiančiu komplektėliu, kurį sudaro šilkiniai naktiniai ir dailios kelnaitės arba mini šortukai. Įvairių spalvų (raudoni, juodi, balti, mėlyni…) bei formų seksualūs naktinukai moterims – pačioms karščiausioms akimirkoms! Tokio tipo apatinis trikotažas puikiai tiks Valentino dienai, draugystės metinių bei kitomis progomis. Visgi, neverta apsiriboti vien tik šventėmis. Darbo rutina dažnai prasiskverbia ir į seksualinį poros gyvenimą. Erotiniai naktiniai pasitarnaus nepriekaištingai, siekiant įžiebti neregėtą aistrą. Išsklaidyti monotoniją seksualiniame gyvenime lengvai gali dailūs moteriški naktiniai. Nepamirškite: geriausia dovana Jam esate Jūs!

Moteriški erotiniai apatiniai kuriami visų figūros tipų moterims. Mūsų parduodami erotiniai drabužiai gali būti įvairiausių dydžių. “Miesto Mada” parduodami seksualūs naktinukai ir naktinės seksualios suknelės ant Jūsų kūno atrodys it nulieti, jei atidžiai peržvelgsite dydžių lenteles, kurias pridedame kiekvienos prekės aprašyme. Negana to, kiekvienai iš Jūsų siūlome aukštos kokybės naktinukus pigiau – net tada, kai netaikoma akcija, Jūs mokėsite patrauklią kainą, o kai vyksta išpardavimas, gaunate šaunią progą sutaupyti!

Kaip išsirinkti seksualius naktinukus?

Jei domina seksualūs naktiniai moterims bei merginoms, neabejotinai Jus sužavės labai didelė jų įvairovė. Sau tinkamus tikrai išsirinks net pačios išrankiausios dailiosios lyties atstovės. Tiesa, didelis pasirinkimas šiek tiek ir glumina, todėl pateikiame esminius aspektus, į ką atkreipti dėmesį renkantis.

Dydis

Tai pirmiausia, žinoma, svarbus yra dydis. Jei perkate internetu, tai visą asortimentą galite filtruoti pagal tam tikrus kriterijus, tarp kurių visada yra dydžio kriterijus. Pasirinkite savo dydį ir sistema Jums išfiltruos tik to dydžio rūbus. Pasitikslinti, ar atitinkamas drabužis Jums tiks, galite pagal dydžių lenteles, pateiktas prie prekių.

Mes turime platų dydžių spektrą skirtingoms figūroms. Kartais laikomasi pozicijos, kad moteriški naktinukai apkūnioms yra nedailūs, pigūs, banalūs, paprasti ir seksualių nė iš tolo neprimena. Tačiau patikiname, jog mūsų asortimente rasite labai platų dydžių spektrą, tad ir XXL dydį nešiojančios damos galės džiaugtis radusios erotiškus savo svajonių miego drabužius.

Nepamirškite ir to, jog dydis yra tiesiogiai susijęs su patogumu miego metu: per dideli naktinukai nuolat erzins sukdamiesi aplink kūną, o per maži varžys judesius. Esant tokiam diskomfortui negalėsite pasigirti kokybišku miegu, kas bus susiję su prasta nuotaika, nervingumu, suirzimu ir mažesniu darbingumu. Tad naktinukų pasirinkimas reikšmingas Jūsų miego kokybei.

Ilgis

Kokio ilgio naktinukai domina? Dagiausias mūsų asortimente yra trumpi, tačiau rasite ir ilgų. Trumpi atrodo itin erotiškai, tad idealiai tiks, jei norite sukurti aistringos vilioklės įvaizdį. Ilgi naktinukai tobulai tiks, jei norite seksualumo ir elegancijos tandemo. Dar galimas variantas – dviejų dalių naktiniai, paprastai susidedantys iš palaidinės ir seksualių kelnaičių.

Audinys

Labai svarbus ir audinys. Žinoma, geriausia rinktis natūralumą, tad medvilniniai, šilkiniai seksualūs naktinukai moterims bus tobulas variantas, puikiai atrodys ir prabanga alsuojantys veliūriniai. Natūralūs audiniai bus švelnūs, malonūs odai, jie nedirgins, o svarbiausia – nealergizuos, todėl su jais komfortiškai jausis ir itin jautrios odos savininkės. Tiesa, galite rasti ir naktinukų iš kokybiškų sintetinių pluoštų, pavyzdžiui, viskozės, poliesterio. Verta paminėti, kad aukštos kokybės sintetinis pluoštas taip pat bus geras pasirinkimas dėl patogumo bei lengvos priežiūros.

Nėščiosioms

Didelių dydžių ar specialiai besilaukiančioms skirtų naktinių kategorijoje yra gražūs, patogūs naktinukai maitinančioms. Tokie naktiniai nėščiosioms ir mažylių besilaukiančioms damoms leis spinduliuoti seksualumą.

Spalva

Renkantis naktinukus, žinoma, svarbu atsižvelgti ir į spalvą. Tarp seksualių populiariausi yra raudoni, alsuojantys erotika ir neabejotinai kaitinantys priešingos lyties fantazijas. Klasika ir solidumu išsiskiriantys juodi nė iš tolo nenusileidžia – jie moteriai suteiks ne tik seksualumo, tačiau įvaizdį papildys ir rafinuotumu, subtilumu. Ne mažiau populiarūs ir balti naktinukai, tobulai demonstruojantys, koks dailus seksualumo ir estetikos duetas.

Papuošimai

Dar vienas dizaino aspektas – papuošimai. Galite rinktis naktinukus be papuošimų, jei Jums patinka minimalizmas, subtilumas, o galite pasirinkti ir puoštus dirželiais, kaspinėliais, raukiniais ar pan. Itin populiarūs yra nėriniuoti. Maksimaliai erotiškam įvaizdžiui galite rinktis permatomus, tinklinio audinio naktinukus. Yra komplektų su prisegamomis kojinėmis.

Proginiai

Jei seksualūs naktinukai reikalingi tam tikrai progai, atsižvelkite į jai būdingą koloritą. Pavyzdžiui, kalėdiniai bus raudoni ar smaragdo žalumo, o štai vestuvių nakčiai – balti, kreminiai, dramblio kaulo ar panašios spalvos.

Seksualūs naktinukai moterims iš Miestomada.lt internetu

Perkant apatinį trikotažą internetu, išvengsite bereikalingų akių, galėsite neskubėdama nevaržomai išlaisvinti savo norus bei fantazijas. Be to, MiestoMada.lt nuolat taikomos įvairios nuolaidos bei akcijos, todėl seksualūs naktiniai čia dažnai parduodami pigiau. Perkant už 60 Eur ar daugiau, garantuosime Jums nemokamą pristatymą visoje Lietuvoje!

Priežasčių nepradėti seksualinių šelionių tiesiog nebėra – pasinerkite į aistringą apatinio trikotažo sūkurį jau dabar!

Kaip išsirinkti seksualius naktinukus? ▾

Gundantys naktinukai idealiai tiks, jei bus tinkamo dydžio. Seksualūs naktinukai skiriasi dizainu, spalva, tad išsirinkite, kas geriausiai atspindės Jūsų poreikius.

Per kiek laiko gausiu užsakytas prekes? ▾

Pristatymo terminas yra nuo 5 iki 8 dienų. Pristatome į OMNIVA paštomatus, per paštą arba per DPD kurjerius.

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Prekė pridėta į norų sąrašą

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad MiestoMada.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.